SR1-Opinion utsatt för allvarliga övergrepp - SR1-Opinion - www.sr1.se

Go to content

SR1-Opinion utsatt för allvarliga övergrepp


Vi går just nu bara att nå på vår krypterade mejl: sr1-opinion@protonmail.com

Hej! Tack för allt engagemang i och med det misstänkta valfusket under riksdagsvalet 9 september 2018. Vi har fått fram och verifierat otvetydiga bevis om att ett valfusk i större omfattning har skett på valdagen. Bevisen består av bl.a film, bild och ljudupptagningar. Vi har utöver konkreta bevis även gått igenom hundratals vittnesmål som visar att det har varit ett omfattande och troligtvis organiserat valfusk. (samma metoder har används på många platser i landet) vi har konkreta bevis där vi har verifierat material som styrker att detta hänt, och det handlar bland annat om slängda eller gömda valsedlar (bevis styrker att minst SD & AfS är drabbade), isolerade valsedlar som står på egna stallage (SD, AfS drabbade), lång från de andra så att övriga väljare ser vem som tar dessa valsedlar. Dessa två metoder har rapporterats från många olika platser i landet, sedan har vi en del material på mindre omfattande valfusk. Vi har dömt ut en stor del av materialet som skickats till oss som falskt. Dock inte ovanstående.

BARA DETTA OVANSTÅENDE ÄR SKÄL NOG FÖR ATT OGILTIGFÖRKLARA DET VAL TILL RIKSDAG, KOMMUN OCH LANDSTING 2018-09-09

Sedan arbetar vid med flera teser om vad det var som exakt hände när valmyndigheten slogs ut med SD på minst 23% och MP på 3% (det var de sista siffrorna jag såg live på valmyndigheten.se) flera vittnen har inkommit med vittnesmål där man påstår att den faktiska siffran var cirka 28% och att övriga partier hade cirka 5.5% vid valmyndighetens nedstängning. Det har även figurerat påståenden att valmyndigheten blivit överbelastad. IT gruppen ser detta som falskt. Valmyndigheten levererar inte de datamängder som skulle innebära överbelastning, och det gick vi ut med redan under måndagen.

Vi arbetar utifrån olika teser, en tes som är mycket intressant är följande;

SR1-Opinion analyserar opinion med hjälp av en felindex-metod, från tidigare val främst från det mest pålitliga opinionsinstituten. SD har ALLTID varit underskattade, SR1-Opinion visade sin felindex metod för bland annat TV4's Marcus Oscarsson (21 augusti 2018) felindex-metoden utvecklades av SR1-Opinion 2005, ett år före riksdagsvalet 2006. Eftersom det råder tabu att erkänna sympati för bl.a SD så är SD ALLTID KRAFTIGT UNDERSKATTADE i mätningar. Samma sak, fast tvärtom, för Miljöpartiet, se här SR1-Opinions INSPELADE genomgång av riksdagsvalet 2014: https://youtu.be/MkjZMh0-q0w

Se klippet ovan först, före du läser vidare.

Sverigedemokraterna skulle ha fått 31.3% enl. SR1-Opinion inför valet 2018. I samma analys skulle Moderaterna fått 13.2% och Socialdemokraterna fått 21%. SR1-opinion har alltid varit närmast valresultatet sedan vi började med detta för 13 år sedan. Felindex-metoden ljuger inte, den baseras på matematik.

Nu fick SD bara 17.6% i riksdagsvalet enligt siffrorna som presenterades under valdagens slut. Det fattas alltså 13,7 procentenheter från Sverigedemokraternas resultat.

Vart tog dessa procentenheter egentligen vägen, lägger vi hälften på Moderaterna och hälften på Socialdemokraterna i SR1-Opinions analys, så borde Moderaternas valresultat blivit 20% jämnt och Socialdemokraterna borde fått 27.8%.

Vad fick Moderaterna respektive Socialdemokraterna i valet enligt siffrorna som presenterades i söndags?

Kan det vara så att M & S stal 13.7 procentenheter av SD och delade broderligt på dessa?

Och dessa påstådda 5,5% som övriga partier skulle haft enligt vittnesmål, stal man dessa procentenheter för att lyfta Liberalerna och Miljöpartiet ovanför riksdagsspärren? Ponera att 70% av övriga partiers röster tillhörde AfS, och att AfS under kvällen skulle klarat fyra procentspärren samtidigt som L och MP åkt ur riksdagen, Ponera att SD var på väg mot 35% som tidigare SR1-mätningar pekat på under året. Tänk dig vad som skulle hända i Sverige på måndagen när det stod klart att SD tillsammans med AfS (som är ännu mer nationalistisk än SD) fått runt 40%.

Hur långt tror ni att att en myndighet som arbetar med samhällsskydd är beredd att gå för att skydda nationen mot scenerna som skulle utspelat sig under dessa förhållanden. Kommer ni ihåg 2012? Upploppen. Detta hade blivit mycket mycket mycket mycket mycket mycket mycket värre.

Och då tänker ni säkert varför delade man bara Sverigedemokraternas stulna röster på två partier. Skulle inte det vara uppenbart vart fusket kommer ifrån då?

- Nej, man har gång på gång på gång lurat och bedragit sin befolkning och sina väljare i Sverige utan några större repressalier. Media kör med desinformation och har blivit påkomna med skandaler, mörkningar och vilseledande uppgifter för att driva sina åhörare i en viss tankebana. Trots att detta inträffar dagligen så tittar vi fortfarande på dessa TV kanaler, lyssnar på agendan på radion och läser dessa snedvridna tidningar - och alltför många tar det som dyker upp där som sanning, helt utan att tänka cyniskt, och källkritisk, själv ( källkritik & källkritiska kriterier gäller faktiskt även etablerad mainstream media även fast de själva, och deras läsare, tittare och lyssnare ofta glömmer bort det).

Finns det något politiskt motiv då hos personer som arbetar i dessa myndigheter som kan tänkas vara inblandade i denna misstänkta aktivitet? Svaret är konstigt nog - Ja, det gör det. Man kan tycka att myndigheter som arbetar med samhällsskydd och val skall vara icke politiska, men så är tyvärr inte fallet. Generellt när det gäller myndigheter så är representationen av just socialdemokrater och moderater i topp positioner, stor.

En myndighet som arbetar med samhällsskydd borde tagit del av Marcus Oscarsson och dennes analys (MAO SR1-Opinions analys, som är uträknad med SR1-Opinions felindex-metod). Myndigheten måste haft en "worst case scenario" - plan för hur man skulle göra om valresultatet blev "ohanterbart". Det finns inte på världskartan att man inte tänkt på detta - och att hantera situationen militärt finns det inte resurser till, det såg vi 2012.

Man måste skydda samhället från inbördeskrig även om det handlar om att kraftigt inskränka på demokratin. Jag tar för givet att man haft en sådan plan, och jag försvarar till en viss del en sådan handling. Det är inte värt att folk ska behöva dö i ett inbördeskrig med upplopp, våldtäkter och massmord, ett förstört samhälle - ett raserat Sverige

Den här situationen hade helt kunnat undvikas om våra medier i landet valt att sprida kärlek och förståelse för oliktänkande, demokratiska partier och en objektiv granskning av ALLA POLITIKER, istället för denna massiva hat agenda som man kör med mot framförallt Sverigedemokraterna. Bara en sådan sak som att man gräver upp skit och skandaler om Sverigedemokrater i fyra års tid mellan valen, samlar allt man har i en hög, för att sedan släppa allt i valveckan, och detta gör man samtidigt som man anklagar Ryssland för att försöka påverka valet till det som media kallar; "högerpopulistiska" partiers fördel. Jag menar att den som inte genomskådar den agendan måste vara bra bakom flötet... (eller så förblindad av röd färg så att man inte kan se klart.)

Nåväl..

SR1-Opinion behöver fler printscreens, screenshots och skärminspelningar från val.se eller valmyndigheten.se för att kunna arbeta vidare med flera av våra teser (tidspann strax före "kraschen" till strax efter "kraschen") Här har vi tagit emot mängder med material och tyvärr är det mesta falskt, det är print screens från olika lokala kommunval som folk misstagit eller försöker få oss att tro att det är riksdagsvalet, och det är också tvärtom amatörer som skickar din skärm bilder från till exempel Sveriges Television, Expressen och Aftonbladet efter kraschen och påstår att bilderna bevisar att inget fusk finns.. det Vi är ute efter är skärminspelning är och skärmdumpar från valmyndighetens egna sidor, val.se och valmyndigheten.se Vi arbetar med flera teser, för att kunna gå vidare så behöver vi äkta information, och som i så fall kan styrkas. Jag undrar om det är någon ledande chefs & IT personal på valmyndigheten som har starka kopplingar till Moderaterna. Och som sagt, inga antaganden utan fakta som kan bevisas. Det här är den avgörande detaljen i en av de mest intressanta teser vi arbetar med. Så snälla hjälp teamet med detta om ni kan. Har ni känslig information så skicka den på mitt telegram ( telegram är en krypterad app som är gratis via Google Play och App Store) mitt telegram nummer är samma som Swish nummer ovan. Jag är spärrad från att göra offentliga inlägg på Facebook och flera andra forum, det verkar även som att man har begränsat visningarna kraftigt på SR1-Opinions sida på Facebook.

Jag blev tidigare under dagen helt blockerad från Facebook och var tvungen att återställa mitt konto i fem steg, gjorde alla steg och gick vidare. Då kommer en ruta upp, "för att gå vidare och bekräfta vänligen aktivera platsinfo" (dvs telefonens GPS) Jag tror att det där sista skulle någon fått de flesta foliehattar att skita ner sig... jag letade reda på lite ugnsformar i plåt slog på gps:en och kastade in telefonen i kylskåpet på platsen där jag var... sedan fick den ligga där en halvtimme och kylas ner lite innan jag tog fram den och snabbt stängde av platsinfo igen.... Jag förstår inte syftet med detta men det kanske finns någon anledning till detta och kanske är det fler som får göra detta utan att det är något konstigt... Men med tanke på övriga omständigheter så blev det lite nojigt en stund där....

(sr1.se låg nere efter krasch på måndagen, har dock återskapat en mycket bantad version som man kan nå www.sr1.se)

(Direkt IP 84.217.10.36)

Ett stort tack till alla er som skickat in material! Och även ett stort tack till alla som delat sina vittnesmål från valdagen, samt er som visat på stort engagemang runt detta, misstänka, valfusk. Det tar mycket tid att gå igenom allt.

För demokratins skull har jag prioriterat utredningen om valet, den kommer att fortgå oavsett, SR1-Opinion och SR1-Fakta är inga vinstdrivande verksamheter utan bara ett engagemang som kom till efter att de opinionsinstitut som dominerar marknaden, visat sig vara så provocerande ä dåliga på sitt jobb att mäta opinion..

Tack för allt, nu fortsätter kampen för demokrati och rättelse!

Mvh Johan Jäderström, skribent och analytiker på SR1-Opinion, www.sr1.se
Vi går just nu endast att nå på vår krypterade mejl, sr1-opinion@protonmail.com
Back to content